Meidoornkade 10 - Houten

Meidoornkade 10 - Houten

De Meidoornkade 10 te Houten betreft een representatief kantoorgebouw met een markante betonnen gevel, gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de A27. Naast een zeer groot achtergelegen parkeerterrein zijn er aan de voorzijde van het pand ook vele openbare parkeerplaatsen aanwezig welke dit gebouw een parkeergelegenheid geeft welke u nergens anders zult aantreffen. Door zijn ligging aan de A27 is object bij uitstek geschikt om uw bedrijf maximale exposure te geven.

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein “Doornkade”. Bedrijventerrein “Doornkade” geniet grote bekendheid door de zichtlocatie direct aan de rijksweg A27. Door de ligging van het kantoorgebouw in de zeer directe nabijheid van de rijkswegen A27 en de A12, is de bereikbaarheid uitstekend. Tevens is de rijksweg A2 binnen vijf autominuten bereikbaar. Ook per openbaar vervoer is het complex goed bereikbaar, er zijn busverbindingen van en naar Utrecht, Nieuwegein en Houten CS (lijn 47 en 48), er is een bushalte direct naast het gebouw.

Totaal is ca. 2.613 m² verhuurbaar vloeroppervlak verdeeld over 3 bouwlagen beschikbaar. De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- tl-armaturen;
- systeemplafond;
- vloerbedekking;
- topkoeling;
- screens;
- radiatoren met thermostaatknop;
- te openen ramen;
- brandblusvoorzieningen.
In overleg zijn er aanpassingen aan het opleveringsniveau mogelijk.

Heeft u interesse in dit kantoorgebouw van W&W Vastgoed? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met:

Eduard de Waard
Mobiel: 06 - 23 976 157
E-mail: info@eduarddewaard.nl

Locatie Straat: Meidoornkade 10 Plaats: Houten Prijsstelling

Koopprijs: Op aanvraag
Huurprijs: Op aanvraag (tijdelijk verhuurd)
Parkeerplaats: € 350,- excl. BTW per jaar

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten