Valley Center West - Ede

Valley Center West - Ede

Valley Center West is een nieuwe ontwikkeling van W&W Vastgoed en Ingenious Vastgoed in de buurt van de Stadspoort en de Cinemec in Ede. De nieuwbouwplannen brengen food, wonen, gezondheid en beleving samen. Langs de Laan der Verenigde Naties komen naast woningen namelijk ook een aantal gelegenheden voor vrijetijdsbesteding.

Levendigheid
Het gebied rond winkelcentrum Stadspoort is een mooie plek voor meer levendigheid. Op dit moment zorgt de CineMec er daarnaast al voor dat veel mensen uit Ede en omstreken naar het gebied komen. Binnenkort komen daar onder andere drink- en eetgelegenheden en voorzieningen voor vrijetijdsbesteding bij. Zo kunnen inwoners uit Ede en daarbuiten voor of na hun bezoek aan de bioscoop genieten van een hapje, een drankje en meer.

Vrijetijdsbesting
Voor ondernemers die aan de slag willen met het thema vrijetijdsbesteding zijn er ruimtes vanaf 400 m² beschikbaar voor verhuur. Bij het thema vrijetijdsbesteding kunt u denken aan bijvoorbeeld een atelier, bowlingbaan, creativiteitscentrum, dansschool, galerie, indoorspeeltuin, muziekschool, sauna, wellness of een sportschool.

Unieke locatie
De locatie van Valley Center West nabij de Stadspoort en tegenover de Cinemec in Ede is met recht uniek te noemen. Aan de ene kant dicht bij de A12 voor een goede bereikbaarheid en aan de andere kant gelegen aan de rand van een woonwijk. Verder zorgt alleen de Cinemec met ruim 450.000 bezoekers op jaarbasis al voor een enorm potentieel aan klanten.

Locatie Straat: Laan der Verenigde Naties Plaats: Ede Prijsstelling

Huurprijs: VERHUURD

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten