Vendelier - Veenendaal

Vendelier - Veenendaal

Op het hoogwaardige Parc Vendelier ontwikkelen Ingenious Vastgoed en W&W Vastgoed een hoogwaardig nieuwbouw kantoorgebouw. Het kantoorgebouw, ter grootte van circa 972 m² BVO verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, heeft een luxe uitstraling en veel daglichttoetreding. Op eigen terrein zijn 19 parkeerplaatsen aanwezig.

De begane grond van dit kantoorpand is inmiddels verhuurd! Nog beschikbaar is de eerste verdieping ter grootte van circa 470 m² BVO met een eigen entree, een eigen opgang en ruime parkeergelegenheid.

Hoogwaardig kantoorgebouw
Het kantoorgebouw wordt casco opgeleverd, inclusief trappenhuis en voorzien van de nutsaansluitingen in de meterkast. In het interieur kunnen al uw wensen als gebruiker dus nog doorgevoerd worden. Indien gewenst kan het kantoorgebouw ook door ons custom-made voor u worden afgewerkt. Door de aanwezigheid van verdiepingshoge raampartijen wordt veel lichtinval gewaarborgd en ontstaat er interactie tussen binnen en buiten.

Parc Vendelier
Parc Vendelier is gelegen op een hoogwaardige locatie met diverse gerenommeerde dienstverleners (juridisch, financieel, ICT). De kantoorvilla’s van Parc Vendelier vormen dé blikvanger langs de Rondweg-West. De gebouwen met verschillende bouwlagen vormen één geheel. Het ontwerp heeft een strakke uitstraling, met markante torens. Kantorencomplex “Parc Vendelier” bevindt zich op het enige kantorenpark van Veenendaal, genaamd “De Vendel”.

Bereikbaarheid
Kantorenpark “De Vendel” is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Een van de belangrijkste verkeersaders in Nederland, de Rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem), is door de directe nabijheid van de op- en afritten binnen zeer korte tijd te bereiken. Met het openbaar vervoer is het kantorenpark eveneens goed bereikbaar. Veenendaal heeft drie NS-stations, waardoor een goede regionale verbinding en derhalve snelle reismogelijkheden naar Arnhem en Utrecht mogelijk zijn.

Heeft u interesse in deze ontwikkeling van W&W Vastgoed? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met:

Eduard de Waard
Mobiel: 06 - 23 976 157
E-mail: info@eduarddewaard.nl

Locatie Straat: Vendelier 6 Plaats: Veenendaal Prijsstelling

Huurprijs: Op aanvraag
Koopprijs: Op aanvraag

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten