Business Park Eberhardt - Goes

Business Park Eberhardt - Goes

Aan hét economische knooppunt van Zeeland wordt het nieuw- bouwproject Business Park Eberhardt ontwikkeld. Maar liefst 17 bedrijfspanden die in oppervlakte variëren van circa 120 m2 tot circa 280 m2. Een veelzijdig project geschikt en bereikbaar voor bijna iedere ondernemer.

Zichtlocatie
Het project Business Park Eberhardt is gesitueerd op een zichtlocatie aan de zuidrand van het bedrijventerrein ‘De Poel’. De waterpartij en het groen zorgen hier voor een fraaie landschappelijke inpassing. De speciale bedrijfskavels in deze zone zijn bedoeld voor bedrijven die zich echt willen etaleren. De bijzondere beeldkwaliteitseisen zijn door de architect omgezet naar een hoogwaardige uitstraling zonder hierbij concessies te doen aan de functionaliteit.

Uitstraling en functionaliteit
Uw bedrijfspand is uw visitekaartje maar de functionaliteit is natuurlijk minstens zo belangrijk. Het ontwerp van de hand van Bouwburo AGB combineert beide aspecten. De hoogwaardige uitstraling is uw visitekaartje en de op de functie afgestemde vorm geeft u maximale vrijheid bij de inrichting. Grote glaspartijen zorgen voor lichte werkplekken en de bedrijfspanden zijn voorzien van verdiepingsvloeren of vides.

Gasloos en duurzaam
Geheel naar de eisen van deze tijd zullen alle bedrijfspanden gasloos worden uitgevoerd. Als alternatief voor aardgas is gekozen voor een all-electric concept waarbij de bedrijfspanden voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet hebben. Het all-electric concept is gecombineerd met duurzame opwekking van elektriciteit door de plaatsing van zonnepanelen op het dak.

Verwarming en koeling
Om niet te veel elektriciteit te hoeven opwekken of extern in te kopen en uit oogpunt van comfort is de energiebehoefte van bedrijfspanden beperkt door een goed ontwerp van de gebouwschil en toepassing van uitstekende isolatie. Voor verwarming, koeling en warm tapwater kunnen de bedrijfspanden optioneel worden voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming of een binnenunit.

Voor meer informatie neemt u contact op met de makelaar
Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs
Telefoon: 0118 620 062
E-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl
Website: Eberhardtweg 3 GOES | Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs

Locatie Straat: Eberhardtweg 3 Plaats: Goes Prijsstelling

Koopsom vanaf:
€ 185.000,- v.o.n. excl. BTW

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten