De Peppelkade - Houten

De Peppelkade - Houten

Op het aan de A27 gelegen bedrijventerrein Doornkade te Houten ontwikkelt W&W Vastgoed een nieuw te bouwen hoogwaardig bedrijfspand bestaande uit een bedrijfshal van circa 575 m² en circa 120 m² kantoorruimte. De moderne uitstraling en het hoogwaardige materiaalgebruik geven een absolute meerwaarde aan dit project!

Multifunctioneel
Met drie overheaddeuren van circa 4,2 meter hoog en een vrije hoogte van ruim 9 meter is de van het bedrijfspand onderdeel uitmakende bedrijfshal met recht multifunctioneel te noemen. Dit wordt verder verstrekt door het kantoorgedeelte dat voorzien is van een verdiepingsvloer en royale raampartijen waardoor een lichte werkplek zal ontstaan.

Gasloos en duurzaam
Geheel naar de eisen van deze tijd zal het bedrijfspand gasloos worden uitgevoerd. Als alternatief voor aardgas is gekozen voor een all-electric concept waarbij de bedrijfspanden voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet hebben.

Om niet te veel elektriciteit te hoeven opwekken of extern in te kopen en uit oogpunt van comfort is de energiebehoefte van het bedrijfspand beperkt door een goed ontwerp van de gebouwschil en toepassing van uitstekende isolatie.

Voor verwarming, koeling en tapwater kan het bedrijfspand optioneel worden voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming of een binnenunit.

Bedrijventerrein Doornkade
Bedrijventerrein “Doornkade” geniet grote bekendheid door de zichtlocatie direct aan de rijksweg A27. Door de ligging van het bedrijfspand in de zeer directe nabijheid van de rijkswegen A27 en de A12, is de bereikbaarheid uitstekend. Tevens is de rijksweg A2 binnen vijf autominuten bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein goed bereikbaar.

Uw interesse is gewekt?
Wanneer u een bedrijfspand voor logistieke dienstverlening, opslag of productie gecombineerd met veelzijdige en flexibele kantoorruimte zoekt bent u van harte welkom voor vestiging!

Voor meer informatie neemt u contact op met de makelaar:
Zuidplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Sleepboot 7, 3991 CN Houten
030 - 634 22 25
info@zuijdplas.nl

Locatie Straat: Peppelkade Plaats: Houten Prijsstelling

Koopprijs: VERKOCHT
Huurprijs: VERKOCHT

Prijzen vrij op naam exclusief BTW

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten