Loft office B - Driebergen

Loft office B - Driebergen

Op een beeldbepalende locatie in Driebergen zijn door W&W Vastgoed in 2018 drie riante loft offices gerealiseerd. De kantoorgebouwen hebben de luxe uitstraling van een loft office; door de aanwezigheid van verdiepingshoge raampartijen wordt veel lichtinval gewaarborgd en ontstaat er interactie tussen binnen en buiten. Er is bij de realisatie gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat in combinatie met het moderne en toch tijdloze ontwerp voor een prachtig uiterlijk zorgt.

Loft office B
Van de drie loft offices zijn reeds twee kantoorgebouwen verkocht en is nog één kantoorgebouw beschikbaar. Loft office B bestaat uit een begane grond van circa 11 meter breed en 15 meter diep en een eerste verdieping van circa 11 meter breed en 20 meter diep. Door de bruto vloeroppervlakte van circa 165 m² op de begane grond en circa 220 m² op de verdieping, is er maximale indelingsvrijheid voor het creëren van een dynamische werkruimte.

Opleveringsniveau
Loft office B wordt casco opgeleverd, inclusief trappenhuis en voorzien van de nutsaansluitingen in de meterkast. Indien gewenst kan het kantoorgebouw custom-made worden afgewerkt.

Parkeergelegenheid
Er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar. Aan de achterzijde is de eerste verdieping over een strook parkeerplaatsen heen gebouwd voor semi overdekt parkeren. Per gebouw zijn 10 parkeerplaatsen inbegrepen met een mogelijkheid om 5 parkeerplaatsen bij te kopen. De buiteninrichting is reeds gerealiseerd door de ontwikkelaar en het terrein wordt afgesloten met een elektrisch toegangshek om veiligheid te waarborgen. Tevens is een gemeenschappelijke fietsenberging geplaatst.

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen aan de noordwestzijde van Driebergen, op de hoek van de Loolaan en de Hoofdstraat. De Loolaan verbindt de belangrijkste ontsluitingswegen van Driebergen: de Hoofdstraat en de Arnhemse Bovenweg. Voor deze locatie is sprake van een zeer goede bereikbaarheid met zowel de auto (100 meter van de op- en afrit A12), als met de trein (binnen 750 meter van station Driebergen-Zeist) en de bus (stopt tegenover).

Heeft u interesse in deze ontwikkeling van W&W Vastgoed? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met:

Eduard de Waard
Mobiel: 06 - 23 976 157
E-mail: info@eduarddewaard.nl

Locatie Straat: Hoofdstraat 41 Plaats: Driebergen Prijsstelling

Koopprijs: € 759.000,- V.O.N. excl. BTW
Huurprijs: Op aanvraag

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten