Businesscenter Bilthoven - De Bilt

Businesscenter Bilthoven - De Bilt

Op het zeer representatieve bedrijvenpark Larenstein in Bilthoven ontwikkelt W&W Vastgoed in samenwerking met HK Vastgoed het nieuwbouwproject Businesscenter Bilthoven. Het Businesscenter Bilthoven bestaat uit twee blokken van elk zes geschakelde panden met een bruto vloeroppervlakte variërend van 70 m2 tot 255 m2.

Bedrijfspanden 1 t/m 6
De 6 bedrijfspanden in het eerste blok zijn ieder voorzien van een verdiepingsvloer en variëren in oppervlakte van 162 m2 tot 255 m2. Aan de voorzijde zijn de bedrijfspanden voorzien van een royale raampartij waardoor een lichte werkplak zal ontstaan. Aan de achterzijde zijn de bedrijfspanden voorzien van een overheaddeur en een separate entreedeur.

Opslagunits 7 t/m 12
De 6 opslagunits in het tweede blok zijn 7 meter hoog, ruim 8 meter breed en ruim 8 meter diep. Met het toevoegen van een entresolvloer kunt u dus eventueel ook de hoogte in. Om optimaal te profiteren van de breedte zijn alle opslagunits voorzien van twee overheaddeuren met een doorrijhoogte van circa 3,5 meter en geïntegreerde loopdeuren.

Bedrijvenpark Larenstein
De realisatie van Bedrijvenpark Larenstein is afgelopen jaren hard en snel gegaan. Op dit moment worden de laatste kavels ontwikkeld en daarna is er ook geen ruimte voor verdere bebouwing meer. Bedrijvenpark Larenstein is met haar ligging in het midden van het land, haar goede bereikbaarheid en haar representatieve uitstraling uitermate geschikt voor kleinschalige en middelgrote lokale bedrijven.

Duurzaamheid
De twaalf units worden gasloos opgeleverd. Wel worden de units voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. De units hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en toepassing van uitstekende isolatie.

Uw interesse is gewekt?

De zes bedrijfspanden mogen onder andere worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte. Uiteraard met ondergeschikt gebruik van kantoor. De zes opslagunits zijn bestemd voor opslag. Hiernaar op zoek? Dan bent u van harte welkom voor vestiging!

Voor meer informatie neemt u contact op met de makelaar:

Zuidplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Sleepboot 7, 3991 CN Houten
030 - 634 22 25
info@zuijdplas.nl

Locatie Straat: C. de Haasweg Plaats: Bilthoven Prijsstelling

Opslagunits: VERKOCHT
Bedrijfspanden: VERKOCHT

Prijzen vrij op naam exclusief BTW

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten