Veelzijdig Vianen - Vianen

Veelzijdig Vianen - Vianen

Op het centraal in Nederland gelegen bedrijventerrein Gaasperwaard in Vianen ontwikkelt W&W Vastgoed het nieuwbouwproject Veelzijdig Vianen. Gasloos, duurzaam en voorzien van een zonnestroomsysteem. De vele verschillende afmetingen maken dat dit project geschikt en bereikbaar is voor bijna iedere ondernemer!

Bedrijfspanden 1 t/m 8
De bedrijfspanden 1 t/m 8 zijn 8 geschakelde bedrijfspanden met een bruto vloeroppervlakte van circa 60 m². Alle bedrijfspanden zijn 6,75 meter hoog, 5 meter breed en 12 meter diep en voorzien van zowel een loopdeur als een overhead deur. Deze praktische en multifunctionele bedrijfspanden zijn de oplossing wanneer u bedrijfsruimte tekort komt.

Bedrijfspanden 9 t/m 12
De bedrijfspanden 9 t/m 12 zijn 4 geschakelde bedrijfspanden met een bruto vloeroppervlakte van circa 50 m². Alle bedrijfspanden zijn 6,75 meter hoog, 5,5 meter breed en 9 (bedrijfspand 9 en 10) of 8,4 (bedrijfspand 11 en 12) meter diep. Deze bedrijfspanden zijn voorzien van zowel een loopdeur als een overhead deur. Het grote glasoppervlak in bedrijfspand 9 geeft binnen een zee aan licht.

Opslagunits 13 t/m 22
De opslagunits 13 t/m 22 zijn 10 geschakelde opslagunits met een bruto vloeroppervlakte van circa 40 m². Alle opslagunits zijn 6,75 meter hoog, 4 meter breed en 10 meter diep. Met het toevoegen van een entresolvloer kunt u dus eventueel ook de hoogte in. Deze opslagunits zijn de oplossing wanneer u reguliere opslagruimte of werkruimte tekort komt.

Bedrijventerrein Gaasperwaard
Het ruim opgezette bedrijventerrein Gaasperwaard kent een hoogwaardige bebouwing en ligt midden tussen het groen.Via het parkmanagement zijn beveiliging, bewegwijzering en het onderhoud van het openbare groen centraal geregeld. Dit zorgt voor een veilig gevoel en een zeer representatieve uitstraling. En met de directe oprit naar de A27 bent u bovendien binnen twee minuten óp de snelweg.

Additionele kosten

De aansluitkosten voor water, elektra, alsmede de kosten voor zonnepanelen en de elektrische installatie zijn voor rekening van koper en niet bij de koopsom inbegrepen.

Uw interesse is gewekt?
Wanneer u bedrijfsruimte voor logistieke dienstverlening, opslag of productie eventueel gecombineerd met veelzijdige en flexibele kantoorruimte of een showroom zoekt bent u van harte welkom voor vestiging!

Voor meer informatie neemt u contact op met de makelaar:
Zuidplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Sleepboot 7, 3991 CN Houten
030 - 634 22 25
info@zuijdplas.nl

Locatie Straat: Spadestreek Plaats: Vianen Prijsstelling

Opslagunits: VERKOCHT
Bedrijfspanden: VERKOCHT

Prijzen vrij op naam exclusief BTW


Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten