Parc Emslandermeer - Vlagtwedde

Parc Emslandermeer - Vlagtwedde

Parc Emslandermeer
Parc Emslandermeer in Zuidoost Groningen is dé plek waar u heerlijk kunt genieten van rust en ruimte. Daarnaast beschikt Parc Emslandermeer ook over uitgebreide en comfortabele faciliteiten. Wat denkt u bijvoorbeeld van een subtropisch zwembad, tennisbaan, midgetgolfbaan, diverse horeca gelegenheden en zelfs een schoonheidssalon. Vanaf het terras van het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de 9-holes golfbaan.

Royale bouwkavels
Zelf uw vakantiehuis realiseren in Vlagtwedde is een unieke kans voor een investering als verhuurobject of voor een prachtig vakantiehuis. Wij bieden u drie verschillende soorten kavels aan. U kunt kiezen voor een kavel aan de golfbaan, aan het binnenmeer met leuke eilandjes of een kavel aan het buitenkanaal waar u uw eigen boot aan de steiger kunt leggen. De forse kavels, het omliggende groen, de bestaande infrastructuur en op het park aanwezige faciliteiten zorgen ervoor dat u direct na de bouw kunt genieten van uw droomhuis.

Comfort van nieuwbouw
Zodra u het ideale kavel heeft gekozen kunt u starten met het ontwerpen. U bepaalt zelf of u kiest voor een functioneel huurhuis voor 12 personen of voor een woning die voldoet aan uw persoonlijke wensen en dromen. De vrije kavels kunnen gekoppeld worden waardoor u een grotere woning kunt bouwen, een ruimere tuin krijgt of twee huizen kunt verbinden voor een aantrekkelijk en flexibel verhuurbaar oppervlak.

Omgeving
Het park ligt vlakbij Vlagtwedde, tussen Drenthe en Duitsland. Ontdek de ongerepte natuur in het Noorden, ontspan of ga juist actief bezig. De omgeving biedt voor een ieder wat wils; fietsen of wandelen in de eindeloze bossen, golfen, watersporten op de meren, vissen of een bezoek aan de vaak oude dorpjes en stadjes in de buurt. In de directe omgeving van het park worden gedurende het hele jaar veel activiteiten en festiviteiten georganiseerd. Ook bent u vanuit Vlagtwedde snel in de binnenstad van Groningen of Assen of bij de dierentuin in Emmen.

Wij bieden u 16 royale bouwkavels (inmiddels zijn reeds 6 bouwkavels verkocht!) aan waar u het vakantiehuis van uw dromen kunt realiseren. Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen kunt u contact opnemen met:

Eduard de Waard
Mobiel: 06 - 23 976 157
E-mail: info@eduarddewaard.nl

Locatie Straat: Parc Emslandermeer Plaats: Vlagtwedde Prijsstelling

Koopprijs: vanaf € 32.000,- V.O.N. excl. BTW

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten