Houtens Haven - Houten

Houtens Haven - Houten

Op het centraal in Nederland gelegen bedrijventerrein De Meerpaal in Houten ontwikkelt W&W Vastgoed het nieuwbouwproject Houtens Haven. Gasloos, duurzaam en standaard voorzien van een zonnestroomsysteem. De vele verschillende afmetingen maken dat dit project geschikt en bereikbaar is voor bijna iedere ondernemer!

Houtens Haven Kade A - VERKOCHT
Brochure Houtens Haven Kade A
Voor iedere ondernemer die opslagruimte te kort komt bieden wij 24 geschakelde opslagunits van 34,5 m² of 39,5 m² aan. Alle opslagunits zijn voorzien van een overheaddeur, een loopdeur en een een vrije hoogte van 6,5 meter waardoor u met een entresolvloer de beschikbare ruimte zelf verder kunt vergroten.

Houtens Haven Kade B - VERKOCHT
Brochure Houtens Haven Kade B
Met deze bedrijfspanden die in oppervlakte variëren van 287 m² tot 438 m² bieden wij u de ruimte die uw onderneming nodig heeft. Wij voorzien de gevels van veel glas waardoor voor u een lichte en aantrekkelijke werkplek zal ontstaan. U kunt de multifunctionaliteit verder vergroten door op de verdieping kantoorruimte te realiseren.

Houtens Haven Kade C - VERKOCHT
Brochure Houtens Haven Kade C
Dit is een echte eyecather op een beeldbepalende locatie voor de ondernemer die zichtbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Een vrijstaand en opvallend bedrijfspand met bijna 300 m² aan vrij indeelbare ruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Buitenom is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Houtens Haven Kade D - VERKOCHT
Brochure Houtens Haven Kade D
Voor de ondernemer die echt de ruimte zoekt ontwikkelen wij twee hoogwaardige bedrijfspanden met per stuk een oppervlakte van ruim 500 m² op de begane grond en 160 m² op de verdieping. Beneden een ruime bedrijfshal met een prachtige vrije hoogte en grote overheaddeuren en boven kantoorruimte met veel lichtinval.

Houtens Haven Kade E - VERKOCHT
Brochure Houtens Haven Kade E
Een prachtig gevelbeeld gekenmerkt door dubbele openslaande deuren en frans balkon op de verdieping zetten de toon voor de 10 geschakelde hoogwaardige bedrijfspanden van Kade E. Alle bedrijfspanden zijn 8,0 meter hoog en kennen met een breedte van 8,5 meter en een diepte van 10 meter legio gebruiksmogelijkheden.

Uw interesse is gewekt?
Zowel lokale, regionale als (inter)nationale bedrijven uit de dienstverlening, groothandel, bouwwereld, lichte industrie en logistieke dienstverlening zijn van harte welkom voor vestiging!

Voor meer informatie neemt u contact op met de makelaar:
Zuidplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Sleepboot 7, 3991 CN Houten
030 - 634 22 25
info@zuijdplas.nl

Locatie Straat: Lichtschip Plaats: Houten Prijsstelling

Koopsom Kade A: VERKOCHT
Koopsom Kade B: VERKOCHT
Koopsom Kade C: VERKOCHT
Koopsom Kade D: VERKOCHT
Koopsom Kade E: VERKOCHT

Prijzen vrij op naam exclusief BTW
Video
De video van dit project is te zien via YouTube.

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten