Het Nieuwe Schuttersveld A - Enschede

Het Nieuwe Schuttersveld A - Enschede

Binnen de Enschedese singels en aansluitend op buitenplaats “Het Schuttersveld” ontwikkelt W&W Vastgoed drie gasloze en duurzame loftkantoren. Van deze drie loftkantoren zijn er op dit moment twee beschikbaar. Gebouw B met een oppervlakte van 1.455 m² en gebouw A met vier losse loftkantoren van 375 m². Deze pagina heeft betrekking op gebouw A.

Centrumlocatie
De centrumlocatie aan het Schuttersveld is gelegen in de driehoek tussen NS-Station Enschede, Woonplein Enschede en de nieuwbouwwijk Boddenkamp. Alle voorzieningen voor u en uw personeel zijn dichtbij. Even het centrum in kunt u makkelijk lopend af. Daarnaast liggen het Van Heekpark en het station ‘om de hoek’ en bent u met de auto zo de stad uit.

Gasloos en duurzaam
Geheel naar de eisen van deze tijd zullen de loftkantoren met een bruto vloeroppervlakte van circa 375 m² gasloos en duurzaam uitgevoerd worden. Ten behoeve van verwarming, koeling en tapwater zal gebruikt gemaakt worden van een lucht-water warmtepomp in combinatie met leidingen voor vloerverwarming / - koeling. Bij de bouw zal verder gebruikt gemaakt worden van duurzame materialen wat in combinatie met het ontwerp voor een prachtig uiterlijk zorgt.

Vrij indeelbaar
De loftkantoren kenmerken zich door de grote vrije ruimtes die nog geheel naar eigen inzicht ingedeeld kunnen worden. Enkel de kern waarin de toiletgroepen zijn gesitueerd en het trappenhuis staan al vast. Dit geeft u de mogelijkheid om alle authentieke elementen van een loft terug te laten komen in de inrichting. De glaspartijen, kolommen, vloeren, spanten en liggers die een loft verder kenmerken zijn door de architect reeds geïntegreerd in het ontwerp.

Opleveringsniveau
De locatie en afmeting van de kern zijn zo gekozen dat deze zich ideaal lenen voor de toiletgroepen, technische ruimtes en pantry’s. De op tekening aangegeven toiletgroepen en pantry’s zullen bij oplevering geplaatst zijn. Ook zullen de loftkantoren dan voorzien zien van het trappenhuis en de nutsaansluitingen in de meterkast. Indien gewenst kunnen de loftkantoren geheel custom-made voor u worden afgewerkt.

Parkeergelegenheid en bereikbaarheid
Op het buitenterrein zijn per loftkantoor 6 parkeerplaatsen beschikbaar. De verdere inrichting van het buitenterrein zal aansluiten op buitenplaats “Het Schuttersveld” dat de beschikking heeft over de NSW landgoedstatus. Voor u en uw personeel betekend dit dat de buitenplaats opengesteld en toegankelijk is. Dit heeft zeker een meerwaarde voor de uitstraling en waarde van de loftkantoren. Via de ontsluitingswegen en de Rijksweg A35 bent u met de auto snel op de Rijksweg A1. NS-Station Enschede bevind zich op loopafstand.

Heeft u interesse in deze ontwikkeling van W&W Vastgoed? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met:

Eduard de Waard
Mobiel: 06 - 23 976 157
E-mail: info@eduarddewaard.nl

Locatie Straat: Schuttersveld Plaats: Enschede Prijsstelling

Hoekpand: € 649.000,- V.O.N. excl. BTW
Tussenpand: € 599.000,- V.O.N. excl. BTW
Huurprijs: € 138,- excl. BTW p.m. per jaar
Parkeerplaats: € 375,- excl. BTW per jaar

Video
De video van dit project is te zien via YouTube.

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten