Het Nieuwe Schuttersveld A - Enschede

Het Nieuwe Schuttersveld A - Enschede

Volgend jaar werken in een duurzame en moderne kantoorruimte in de grootste stad in regio Twente? Dat is mogelijk! Centraal gelegen in Enschede aan buitenplaats ‘Het Schuttersveld’ ontwikkelt W&W Vastgoed Het Nieuwe Schuttersveld: vier unieke loftkantoren die geheel naar wens zijn in te richten. De kantoren zijn duurzaam, compleet gasloos en hebben een oppervlakte van in totaal 375 m2 per kantoor.

Een ideale locatie in Enschede

Wilt u zich vestigen op een centrale locatie in Enschede die goed bereikbaar is met zowel (lokaal) openbaar vervoer als met de auto? Dan is deze locatie ideaal voor u. Het Nieuwe Schuttersveld bevindt zich namelijk op loopafstand van het NS Station Enschede. U bereikt Het Nieuwe Schuttersveld daarnaast gemakkelijk via de ontsluitingswegen, Rijksweg 1 en de Rijksweg A35. Ook is er een parkeerplaats aanwezig met ruime parkeergelegenheid voor uw medewerkers en gasten.

Vanaf het terrein loopt u zo het oude centrum van Enschede in. In de pauze even een frisse neus halen? Binnen tien minuten bent u in het van Heekpark, de ideale plek voor een mooie wandeling.

Kortom: Het Nieuwe Schuttersveld biedt een nieuwe, moderne werklocatie waar u en uw medewerkers zich snel thuis zullen voelen.

Het duurzame loftkantoor

Als ondernemer gaat u graag mee met de tijd als het gaat om maatschappelijke ontwikkelingen. Daarom ontwikkelt W&W Vastgoed een geschikt kantoor voor iedere ondernemer die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

De vier loftkantoren zullen compleet gasloos zijn. Er wordt gebruik gemaakt van een lucht-waterwarmtepomp in combinatie met leidingen in de vloer. Op deze manier maakt u op een duurzame manier gebruik van verwarming, koeling en tapwater. Ook wordt tijdens de bouw van de loftkantoren gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Uw nieuwe kantoor in Enschede

Het ontwerp van Het Nieuwe Schuttersveld in combinatie met de duurzame materialen zorgt voor een prachtig modern en strak uiterlijk. Het gebouw wordt voorzien van grote glaspartijen, kolommen en liggers die een loft kenmerken. Het uiterlijk van de buitenzijde staat vast, maar hoe de indeling van uw loftkantoor eruit komt te zien… dat is helemaal aan u!

De loftkantoren beschikken over grote vrije ruimtes van in totaal 375 m2 per kantoor, waarin enkel de toiletgroepen en het trappenhuis al vaststaan. Dit geeft u als ondernemer alle ruimte om uw nieuwe kantoor in te richten zoals u dat fijn vindt. Zo zorgt u er zelf voor dat uw kantoor aansluit bij de visie en huisstijl van uw onderneming. Hierbij kunt u zich laten inspireren door de elementen die de architect al in het ontwerp van de loftkantoren heeft gebruikt.

U heeft daarnaast de mogelijkheid om uw nieuwe loftkantoor geheel custom-made te laten opleveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U heeft ook de mogelijkheid om een ‘bel me terug’ bericht achter te laten. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Huur of koop

Bent u ondernemer en op zoek naar een moderne en duurzame locatie voor uw bedrijf? De loftkantoren in Het Nieuwe Schuttersveld zijn zowel te koop als te huur. U kiest zelf wat het beste bij uw huidige situatie past. Wanneer u koper bent, kunt u gratis gebruik maken van de bijbehorende parkeerplaatsen.

De prijzen per loftkantoor:

Huurprijs: € 138,- excl. BTW p.m. per jaar

Parkeerplaats: € 375,- excl. BTW per jaar

Hoekpand: € 649.000,- V.O.N. excl. BTW

Tussenpand: € 599.000,- V.O.N. excl. BTW

Meer weten?

Enthousiast geworden? Eén van de loftkantoren kan vanaf volgend jaar de uitvalsbasis voor uw onderneming zijn. Wilt u meer weten over de loftkantoren in Het Nieuwe Schuttersveld of de omgeving waarin het pand zich bevindt? Download dan direct de gratis brochure.

Neem een kijkje in uw nieuwe kantoor

Benieuwd geworden naar Het Nieuwe Schuttersveld? Bekijk dan deze korte video voor een nog betere impressie van het project.

U kunt ook direct en geheel vrijblijvend contact op met:
Eduard de Waard
Mobiel: 06 - 23 976 157
E-mail: info@eduarddewaard.nl

Locatie Straat: Schuttersveld Plaats: Enschede Prijsstelling

Hoekpand: € 649.000,- V.O.N. excl. BTW
Tussenpand: € 599.000,- V.O.N. excl. BTW
Huurprijs: € 138,- excl. BTW p.m. per jaar
Parkeerplaats: € 375,- excl. BTW per jaar

Video
De video van dit project is te zien via YouTube.

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten