Meidoornkade 12 - Houten

Meidoornkade 12 - Houten

De Meidoornkade 12 te Houten betreft een representatief kantoorgebouw waarin nog ca. 1.044 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op de 2e verdieping beschikbaar is. Deelverhuur van het verhuurbaar vloeroppervlak is mogelijk in units vanaf ca. 350 m².

De markante betonnen gevel en de prachtige zichtlocatie aan de A27 staan garant voor een goede zichtbaarheid van uw onderneming. Het aanbrengen van reclame uitingen op het kantoorgebouw behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Naast een zeer groot achtergelegen parkeerterrein zijn er aan de voorzijde van het pand ook vele openbare parkeerplaatsen aanwezig welke dit gebouw een parkeergelegenheid geeft welke u nergens anders zult aantreffen.

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein “Doornkade”. Bedrijventerrein “Doornkade” geniet grote bekendheid door de zichtlocatie direct aan de rijksweg A27. Door de ligging van het kantoorgebouw in de zeer directe nabijheid van de rijkswegen A27 en de A12, is de bereikbaarheid uitstekend. Tevens is de rijksweg A2 binnen vijf autominuten bereikbaar. Ook per openbaar vervoer is het complex goed bereikbaar, er zijn busverbindingen van en naar Utrecht, Nieuwegein en Houten CS (lijn 47 en 48), er is een bushalte direct naast het gebouw.

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, waarbij verhuurder bereid is in gesprek te gaan over aanpassingen aan het opleveringsniveau.

Heeft u interesse in dit kantoorgebouw van W&W Vastgoed? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met:

Eduard de Waard
Mobiel: 06 - 23 976 157
E-mail: info@eduarddewaard.nl

Locatie Straat: Meidoornkade 10 Plaats: Houten Prijsstelling

Huurprijs: € 110,- excl. BTW per jaar per m²
Parkeerplaats: € 350,- excl. BTW per jaar

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten