Meidoornkade 12 - Houten

Meidoornkade 12 - Houten

De Meidoornkade 12 te Houten betreft een representatief kantoorgebouw waarin aan verhuurbaar vloeroppervlak nog beschikbaar is:

Begane grond 372m² verhuurbaar vloeroppervlak a € 120,00 excl. BTW per m² per jaar
Begane grond 42m² verhuurbaar vloeroppervlak a € 110,00 excl. BTW per m² per jaar
Tweede verdieping 306m² verhuurbaar vloeroppervlak a € 110,00 excl. BTW per m² per jaar

De markante gevel en de prachtige zichtlocatie aan de A27 staan garant voor een goede zichtbaarheid van uw onderneming. Het aanbrengen van reclame uitingen op het kantoorgebouw behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Naast een zeer groot achtergelegen parkeerterrein zijn er aan de voorzijde van het pand ook vele openbare parkeerplaatsen aanwezig welke dit gebouw een parkeergelegenheid geeft welke u nergens anders zult aantreffen.

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein “Doornkade”. Bedrijventerrein “Doornkade” geniet grote bekendheid door de zichtlocatie direct aan de rijksweg A27. Door de ligging van het kantoorgebouw in de zeer directe nabijheid van de rijkswegen A27 en de A12, is de bereikbaarheid uitstekend. Tevens is de rijksweg A2 binnen vijf autominuten bereikbaar. Ook per openbaar vervoer is het complex goed bereikbaar, er zijn busverbindingen van en naar Utrecht, Nieuwegein en Houten CS (lijn 47 en 48), er is een bushalte direct naast het gebouw.

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, waarbij verhuurder bereid is in gesprek te gaan over aanpassingen aan het opleveringsniveau.

Heeft u interesse in dit kantoorgebouw van W&W Vastgoed? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met:

Eduard de Waard
Mobiel: 06 - 23 976 157
E-mail: info@eduarddewaard.nl

Locatie Straat: Meidoornkade 12 Plaats: Houten Prijsstelling

Huurprijs: vanaf € 110,- excl. BTW per jaar per m²
Parkeerplaats: € 350,- excl. BTW per jaar

Klik op een afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken

Bekijk ook deze projecten