Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwbouwproject in Houten

Houtens Haven

Totaal oppervlak
7825 m²
Prijsstelling
Op naam
Locatie
Houtens Haven - Houten

Deel pand ook gerust met uw contacten

Op het centraal in Nederland gelegen bedrijventerrein De Meerpaal in Houten heeft W&W Vastgoed het nieuwbouwproject Houtens Haven ontwikkeld van 42 bedrijfspanden. Gasloos, duurzaam en standaard voorzien van een zonnestroomsysteem. De verschillende afmetingen maken dit project geschikt en dat het bereikbaar is voor bijna iedere ondernemer! Het project bestaat uit vijf verschillende kades die allemaal zijn verkocht.

Houtens Haven Kade A - VERKOCHT
Voor iedere ondernemer die opslagruimte te kort komt bieden wij 24 geschakelde opslagunits van 34,5 m² of 39,5 m² aan. Alle opslagunits zijn voorzien van een overheaddeur, een loopdeur en een een vrije hoogte van 6,5 meter waardoor u met een entresolvloer de beschikbare ruimte zelf verder kunt vergroten.

Houtens Haven Kade B - VERKOCHT 
Met deze bedrijfspanden die in oppervlakte variëren van 287 m² tot 438 m² bieden wij u de ruimte die uw onderneming nodig heeft. Wij voorzien de gevels van veel glas waardoor voor u een lichte en aantrekkelijke werkplek zal ontstaan. U kunt de multifunctionaliteit verder vergroten door op de verdieping kantoorruimte te realiseren.

Houtens Haven Kade C - VERKOCHT
Dit is een echte eyecather op een beeldbepalende locatie voor de ondernemer die zichtbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Een vrijstaand en opvallend bedrijfspand met bijna 300 m² aan vrij indeelbare ruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Buitenom is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Houtens Haven Kade D - VERKOCHT
Voor de ondernemer die echt de ruimte zoekt ontwikkelen wij twee hoogwaardige bedrijfspanden met per stuk een oppervlakte van ruim 500 m² op de begane grond en 160 m² op de verdieping. Beneden een ruime bedrijfshal met een prachtige vrije hoogte en grote overheaddeuren en boven kantoorruimte met veel lichtinval.

Houtens Haven Kade E - VERKOCHT
Een prachtig gevelbeeld gekenmerkt door dubbele openslaande deuren en frans balkon op de verdieping zetten de toon voor de 10 geschakelde hoogwaardige bedrijfspanden van Kade E. Alle bedrijfspanden zijn 8,0 meter hoog en kennen met een breedte van 8,5 meter en een diepte van 10 meter legio gebruiksmogelijkheden.

Houtens haven