De Fontein B1

Straat: Bonnetstraat 35 Plaats: Ede

De Fontein Unit B1
Speciaal voor ondernemers die zich echt willen onderscheiden heeft W&W Vastgoed het unieke project De Fontein gerealiseerd. Het project is gelegen op een blijvende zichtlocatie langs de Schutterweg te Ede, direct aan de op- en afritten van de Rijksweg A-30. De Fontein bestaat uit prachtige design gebouwen met meerdere flexibel indeelbare bedrijfs-/kantoorruimtes welke zijn geschakeld door zwevende kantoorruimtes.

Zwevende kantoorruimte
Op dit moment is nog één zwevende kantoorruimte van circa 230 m² beschikbaar. Deze zwevende kantoorruimte is voorzien van een eigen entree met trap en lift. De kantoorruimte zal casco worden opgeleverd maar kan ook geheel of gedeeltelijk worden afgebouwd. Vanuit de kantoorruimte heeft u een vrij uitzicht over de vijverpartij met fontein, een inspirerende werkplek voor een groeiende onderneming. Het hoogwaardige materiaalgebruik geeft een absolute meerwaarde en zorgt voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

Ede als vestigingsplaats
De gemeente Ede is volop in ontwikkeling en heeft een bloeiende economie. Ede is met 108.000 inwoners en circa 5.000 bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Niet in de laatste plaats vanwege de gunstige geografische ligging en de actieve medewerking van de gemeente. Ook de aanwezige infrastructuur en het aantrekkelijke woon- en leegmilieu dragen bij aan een goed ondernemersklimaat.

Bedrijventerrein BT A12
In de kom van de A12 en de A30 ontwikkelt de gemeente Ede bedrijventerrein BT A12, het bedrijventerrein waarop het project De Fontein is gelegen. Dit duurzame bedrijventerrein, met een totale oppervlakte van zo’n 100 hectare, is te vinden in het hart van Food Valley. BT A12 kent een directe aansluiting op de A30. Behalve met de auto is het Edese bedrijventerrein ook goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de fiets. Een duurzaam bedrijventerrein met parkmanagement en vele collectieve voorzieningen: dat werkt goed!

Terug

Bekijk ook deze realisaties