Bunniks Bron Fase II

Straat: Groeneweg 162 Plaats: Bunnik

Bunniks Bron Fase II
Na de succesvolle realisatie van Fase I zal door W&W Vastgoed op bedrijventerrein “Kosterijland” te Bunnik worden gestart met de verkoop van Fase II van het nieuwbouw project “Bunniks Bron”. De twaalf geschakelde bedrijfspanden met een aantrekkelijke prijsstelling zullen worden gerealiseerd aan de Groeneweg te Bunnik. Een strategische zichtlocatie direct aan de Rijksweg A12 en NS-Station Bunnik.

Hoogwaardig materiaalgebruik
Bouwnummers B1 t/m B12 betreffen twaalf geschakelde bedrijfspanden met een bruto vloeroppervlakte van ca. 95 m² verdeeld over de begane grond en de verdieping. De bedrijfspanden zullen deels worden opgetrokken uit metselwerk en hebben kenmerkende houtlook elementen. Waar de begane grond is voorzien van een overhead deur is de verdieping voorzien van veel glas waardoor een lichte werkplek zal ontstaan. Grenzend aan de voorzijde beschikken de bedrijfspanden over eigen parkeerplaatsen.

Uitstekende bereikbaarheid
Bedrijventerrein “Kosterijland” is uitstekend bereikbaar. Het nieuwbouw project is gelegen op slechts 1,2 kilometer afstand van de op- en afritten van de afslag “Bunnik” van de Rijksweg A12. Bovendien is NS-Station Bunnik gelegen op nog geen 300 meter afstand. Dit alles maakt de bereikbaarheid van het nieuwbouw project zeer aantrekkelijk voor ondernemingen die zowel regionaal als landelijk op zoek zijn naar goede uitvalmogelijkheden en optimale bereikbaarheid.

Upgrade van de locatie
De locatie heeft een geheel nieuw gezicht gekregen door de aanleg van de nieuwe Verbindingsweg Houten - A12. Deze verbindingsweg sluit met een fly-over aan op de A12. De bocht van de fly-over ligt precies ter hoogte van de projectlocatie waardoor dit een goede zichtlocatie is geworden. Bovendien is de "Baan van Fectio" in Bunnik doorgetrokken waardoor al het verkeer, met uitzondering van het bestemmingsverkeer, via de "Baan van Fectio" moet rijden en uit het centrum van Bunnik zal worden geweerd.

Door het hoogwaardige materiaalgebruik, centrale ligging, zeer goede bereikbaarheid en zichtbaarheid is dit nieuwbouw project interessant voor iedere ondernemer. Meer informatie is beschikbaar via de projectleider:

Eduard de Waard
Mobiel: 06 - 23 976 157
E-mail: info@eduarddewaard.nl

Terug

Bekijk ook deze realisaties