Overslaan en naar de inhoud gaan
Veelzijdig Vianen
Nieuwbouwproject in Vianen

Veelzijdig Vianen

Totaal oppervlak
40 m² tot 60 m²
Prijsstelling
Op naam
Locatie
Veelzijdig Vianen - Vianen

Deel pand ook gerust met uw contacten

Op het centraal in Nederland gelegen bedrijventerrein Gaasperwaard in Vianen heeft W&W Vastgoed het nieuwbouwproject Veelzijdig Vianen ontwikkelt. Gasloos, duurzaam en voorzien van een zonnestroomsysteem. Het bedrijventerrein beschikt over 12 bedrijfspanden en 10 geschakelde opslagunits. De verschillende afmetingen maken dit project geschikt en dat het bereikbaar is voor bijna iedere ondernemer!

Het ruim opgezette bedrijventerrein Gaasperwaard kent een hoogwaardige bebouwing en ligt midden tussen het groen.Via het parkmanagement zijn beveiliging, bewegwijzering en het onderhoud van het openbare groen centraal geregeld. Dit zorgt voor een veilig gevoel en een zeer representatieve uitstraling. En met de directe oprit naar de A27 bent u bovendien binnen twee minuten óp de snelweg.

Neem contact op

Bedrijfspanden 1 t/m 8
De bedrijfspanden 1 t/m 8 zijn 8 geschakelde bedrijfspanden met een bruto vloeroppervlakte van circa 60 m². Alle bedrijfspanden zijn 6,75 meter hoog, 5 meter breed en 12 meter diep en voorzien van zowel een loopdeur als een overhead deur. Deze praktische en multifunctionele bedrijfspanden zijn de oplossing wanneer u bedrijfsruimte tekort komt.
 

Veelzijdig Vianen 2

Bedrijfspanden 9 t/m 12
De bedrijfspanden 9 t/m 12 zijn 4 geschakelde bedrijfspanden met een bruto vloeroppervlakte van circa 50 m². Alle bedrijfspanden zijn 6,75 meter hoog, 5,5 meter breed en 9 (bedrijfspand 9 en 10) of 8,4 (bedrijfspand 11 en 12) meter diep. Deze bedrijfspanden zijn voorzien van zowel een loopdeur als een overhead deur. Het grote glasoppervlak in bedrijfspand 9 geeft binnen een zee aan licht.

Opslagunits 13 t/m 22
De opslagunits 13 t/m 22 zijn 10 geschakelde opslagunits met een bruto vloeroppervlakte van circa 40 m². Alle opslagunits zijn 6,75 meter hoog, 4 meter breed en 10 meter diep. Met het toevoegen van een entresolvloer kunt u dus eventueel ook de hoogte in. Deze opslagunits zijn de oplossing wanneer u reguliere opslagruimte of werkruimte tekort komt.