W&W Vastgoed is onderscheidend

Panden die wij voor onze klanten realiseren zijn onderscheidend. Onderscheidend op basis van een betaalbaar design, op een goede locatie. U bent gemakkelijk bereikbaar, zonder dat dit per definitie hoge kosten hoeft te betekenen. Het design van uw pand spreekt aan bij uw klanten en draagt bij aan de gepaste trots op uw bedrijf. Wij zorgen voor een betaalbaar voorstel voor de samenwerking, waarin de beide elementen optimaal samenkomen.

W&W Vastgoed is klantgericht

Klanttevredenheid vormt de basis van onze groei. We zetten u en uw wensen centraal, aangezien onze klant diegene is waar alles om draait. Wij handelen uit de centrale gedachte van klanttevredenheid, aangezien dat ons werk leuk maakt. Onze manier van werken stelt ons in staat u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, terwijl we toewerken naar een optimale klanttevredenheid.

W&W Vastgoed neemt het initiatief

Wij tonen keer op keer initiatief, zijn volhardend in onze uitvoering en tonen durf, in een markt die staat voor grote uitdagingen. Wij groeien ieder jaar een stukje verder, door risicodragende posities in te durven nemen op het moment dat we kansen zien. Ondernemen doen we samen, samen met u als klant.

Onze medewerkers

Eduard de Waard Directeur / eigenaar

Zijn ervaring in de bouw stelt hem in staat eventuele problemen vroegtijdig te herkennen en tijdig creatieve oplossingen aan te dragen. Hij is zeer goed thuis in de markt, weet waar de beschikbare kavels in de regio zich bevinden en ziet kansen en oplossingen waar anderen vastlopen.

Barry van Veen Controller

Communicatie met gemeenten, notarissen, accountants, banken en verzekeraars? Barry is binnen W&W Vastgoed de man die dit voor zijn rekening neemt.

Zo zorgt hij ervoor dat intern alle zaken goed geregeld zijn.