Vastgoedprojecten

W&W Vastgoed bouwt aan opvallende vastgoedprojecten, zowel in eigen beheer als voor onze klanten. Het zijn stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn.


Het onderscheidend vermogen komt voort uit de variatie in architectuur, waar onze signatuur toch altijd duidelijk in aanwezig is. Wij ontwerpen en bouwen gebouwen zo duurzaam, functioneel en goed bereikbaar mogelijk.

Loft office B - Driebergen Loft office B is een enorme eyecatcher op een beeldbepalende locatie in Driebergen. Het kantoorgebouw bestaat uit een begane grond van circa 1...
Loft office A - Driebergen Loft office A in Driebergen kent een maximale indelingsvrijheid voor het creëren van een dynamische werkruimte. Het kant...
Bedrijfsruimte Veenendaal Laan der Techniek 7 in Veenendaal betreft een vrijstaand bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein De Ambacht nabij het centrum van Veenendaal en uitvalswegen waaro...
BOX Ede BOX Ede bestaat uit 27 garageboxen /opslagunits aan de Geerweg te Ede, gelegen op het nieuwe Business Park Reehorst. Deze perfect bereikbare locatie ligt nabij de R...
Bunniks Bron Fase II Op bedrijventerrein “Kosterijland” te Bunnik heeft W&W Vastgoed het nieuwbouw project “Bunniks Bron Fase I” ger...
De Fontein Bedrijvenpark De Fontein aan de Bonnetstraat in Ede , een project van W&W Vastgoed B.V. en HBE Bedrijfshallen B.V., is vorige week voor alle betrokkenen officieel g...
De Fontein B1 Speciaal voor ondernemers die zich echt willen onderscheiden heeft W&W Vastgoed het unieke project De Fontein gerealiseerd. Het project is gelegen op een blijvende ...
Het Groene Hart Koeriersdiensten W&W Vastgoed ontwikkelde in 2015 het nieuwe bedrijfspand van Het Groene Hart Koeriersdiensten aan de Ohmweg 3 in Woerden.
Mortelweg Aan de Mortelweg te Weurt heeft W&W Vastgoed in 2011 op bedrijventerrein De Sluis 38 bedrijfsunits met verschillende afmetingen gerealiseerd.
Macroweg Aan de Macroweg te Venray heeft W&W Vastgoed in 2011 op een perceel van 1400 m² vijf bedrijfsunits gerealiseerd op bedrijventerrein Smakterveld.
DPD Holland Hub Op bedrijventerrein De Batterijen is W&W Vastgoed in 2011 samen met andere partijen betrokken geweest bij de realisatie van de DPD Holland Hub.
Arkeneel Aan de Arkeneel te Veenendaal heeft W&W Vastgoed in 2009 met de ontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw haar eerste vastgoedproject gerealiseerd.
De Kameleon - Appartementen Nieuwbouwproject "De Kameleon"’ is gerealiseerd in het hart van Veenendaal. Het project bestaat uit 20 appartementen met 2 slaapkamers en maar liefst 2 eigen ...
't Zwarte Land Op bedrijventerrein 't Zwarte Land te Scherpenzeel heeft W&W Vastgoed in 2014 een bedrijfspand ingekocht en vervolgens verkocht aan een eindgebruiker.
De Hooge Hoek Op het bedrijventerrein De Hooge Hoek te Renswoude heeft W&W Vastgoed in 2011 zes bedrijfsunits van ieder 205m² gerealiseerd.
't Molenkempke Aan de Tolsestraat te Opheusden zijn in 2010 door W&W Vastgoed 14 bedrijfsunits gerealiseerd op bedrijventerrein 't Molenkempke.
Sportschool Houten Aan de Kruisboogweg te Houten heeft W&W Vastgoed in 2010 voor Basic Fit een zeer opvallende maar toch functionele sportschool gerealiseerd.
Houtens Hart Op bedrijventerrein “De Schaft” te Houten heeft W&W Vastgoed in 2014 en 2015 een nieuwbouwproject bestaande uit 16 flexibel in te delen bedrijfs-/ kanto...
Sportschool Harderwijk In de laatste maanden van 2014 heeft W&W Vastgoed in samenwerking met Lammert Wilbrink Commercieel Vastgoed een nieuwe sportschool voor Basic-Fit in Harderwijk ...
Opure Voor Opure B.V. en Triqua International B.V. heeft W&W Vastgoed in 2014 de aankoop van een bedrijfspand aan de Maxwelstraat 12 te Ede begeleid.
Mies Architectuur W&W Vastgoed heeft in 2014 een nieuw vrijstaand kantoor voor Mies Architectuur gerealiseerd.
LIAS Software Voor LIAS Software ontwikkelde W&W Vastgoed een nieuw te bouwen vrijstaande kantoorvilla verdeeld over twee bouwlagen.
De Lantaarn Op Kavel 17C van het bedrijventerrein BTA12 te Ede heeft W&W Vastgoed in 2014 een nieuw bedrijfspand voor Uitgeverij De Lantaarn gerealiseerd.
Segab Aan de Da Vincilaan te Ede heeft W&W Vastgoed in 2013 een luxe bedrijfspand voor Segab Engineering gerealiseerd op het hoogwaardige bedrijventerrein De Vallei.
Motana Aan de Bonnetstraat te Ede heeft W&W Vastgoed in 2013 een luxe bedrijfspand met kantoor, showroom en werkplaats gerealiseerd voor Motana.
Sportschool Ede Aan de Peppelensteeg te Ede heeft W&W Vastgoed in 2012 een op maat gebouwde sportschool voor Basic Fit gerealiseerd.
Lameris Ootech Aan de Da Vincilaan te Ede heeft W&W Vastgoed in 2012 een luxe bedrijfspand voor Laméris Ootech gerealiseerd op het hoogwaardige bedrijventerrein De Vallei.
VBW Aan de Da Vincilaan te Ede heeft W&W Vastgoed in 2011 een luxe kantoorvilla op het hoogwaardige bedrijventerrein De Vallei gerealiseerd.
Da Vincipark Aan de Da Vincilaan te Ede heeft W&W Vastgoed in 2011 het project Davincipark met 4 kantoorunits en 10 bedrijfsunits gerealiseerd.
Faradaystraat Op het bedrijventerrein BTA12 te Ede heeft W&W Vastgoed in 2010 op een perceel van 3500m² het project Darwinstraat / Faradaystraat gerealiseerd.
Darwinstraat Op het bedrijventerrein BTA12 te Ede heeft W&W Vastgoed in 2010 op een perceel van 3500m² het project Darwinstraat / Faradaystraat gerealiseerd.
't Handelshuys Aan de Frankeneng te Ede heeft W&W Vastgoed in 2010 het project 't Handelshuys met 4 kantoorunits en 8 bedrijfsunits gerealiseerd.
Sportschool Apeldoorn Aan de Laan van het Omniversum te Apeldoorn heeft W&W Vastgoed in 2012 een bouw op maat gerealiseerd voor Basic Fit en Ricoh.
De Kameleon - Commerciële ruimte Aan de nieuwe stadsgracht in Veenendaal heeft W&W Vastgoed in samenwerking met Ingenious Vastgoed het project De Kameleon gerealiseerd. Het project bestaat uit grac...
Parc Vendelier Parc Vendelier is gelegen op een hoogwaardige locatie met diverse gerenommeerde dienstverleners (juridisch, financieel, ICT), direct nabij de ...
De Fontein C2 Speciaal voor ondernemers die zich echt willen onderscheiden heeft W&W Vastgoed het unieke project De Fontein gerealiseerd op een blijvende zichtlocatie langs de Sc...
De Arck Aan de Keesomstraat, de belangrijkste verkeersader aan de zuidkant van Ede, staat het moderne en energiezuinige kantoorgebouw ‘De Arck’. Het kantoorgebo...
Bunniks Bron Fase I Op bedrijventerrein “Kosterijland” te Bunnik heeft W&W Vastgoed het nieuwbouw project “Bunniks Bron Fase I” gerealiseerd.
Specifiek op zoek Neem contact op