Overslaan en naar de inhoud gaan
May offices
36 MAY Offices

Houten

Totaal oppervlak
28 m² - 79 m²
Prijsstelling
€129.950 - €299.950 k.k.
Locatie
Houten - Houten

Deel pand ook gerust met uw contacten

MAY Offices is een representatief kantoorgebouw en is gelegen op het bedrijventerrein Doornkade met zichtbaarheid van A27. Het gebouw beschikt over drie verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich 16 Loft Offices en een algemene ruimte. De eerste verdieping bestaat uit 16 Loft Offices met een algemene ruimte. Ook op de tweede verdieping is er een algemene ruimte en bevinden zich 4 Loft Offices. Iedere Loft Office beschikt over een privé parkeerplaats direct naast de entree van MAY Offices

Elke Loft Office wordt kant en klaar opgeleverd. Het enige wat nog nodig is, is uw eigen meubilair, apparatuur en een leuke plant. Er is goede isolatie tussen de Loft Offices wat ervoor zorgt dat er ongestoord en volledig geconcentreerd gewerkt kan worden. 

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein “Doornkade”. Bedrijventerrein “Doornkade” geniet grote bekendheid door de zichtlocatie direct aan de rijksweg A27. Door de ligging van het kantoorgebouw in de zeer directe nabijheid van de rijkswegen A27 en de A12, is de bereikbaarheid uitstekend. Tevens is de rijksweg A2 binnen vijf autominuten bereikbaar. Ook per openbaar vervoer is het complex goed bereikbaar, er zijn busverbindingen van en naar Utrecht, Nieuwegein en Houten CS (lijn 47 en 48), er is een bushalte direct naast het gebouw. 

Heeft u interesse in een Loft Office? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met:

Zuijdplas
Telefoon: 030 634 2225
E-mail: info@zuijdplas.nl

Logo Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.

Neem contact op

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12