Overslaan en naar de inhoud gaan
Kantoor Vendelier

Diensten

Onze goede kennis maakt ons uw ideale partner in het vinden van de juiste locatie voor uw bedrijf. We zijn gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling.

Herkent u in ons de ontwikkelaar die u zoekt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en verkennend gesprek. We vertellen u graag waarom we denken dat wij net dat beetje anders zijn dat tot het gewenste resultaat leidt, want W&W Vastgoed is onderscheidend, klantgericht en neemt het initiatief. 

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling 

Wilt u zorgeloos doorgaan met datgene waar u goed in bent, terwijl wij zorgen voor de ontwikkeling van uw vastgoed? Wij leren uw huisvestings-wensen goed kennen, zodat we uw bedrijfshuisvestingswens probleemloos kunnen realiseren terwijl u door kunt gaan met ondernemen. Onze intensieve samenwerking zorgt voor een gemeenschappelijk doel voor ogen en de ontwikkeling van het project. 

Mies

Beleggingen 

W&W Vastgoed is uw partner voor beleggingen in vastgoed. Onze neus voor goede locaties, de keuze voor het juiste type pand en het opvallende aanzicht van de panden maakt onze projecten tot een interessante beleggingsoptie. Projecten van W&W Vastgoed liggen uitstekend in de markt, zowel voor de verhuur als verkoop.

Vendelier

Vastgoedmanagement 

Wij bouwen onze vastgoedprojecten altijd met de wensen van de toekomstige gebruiker als leidraad, waardoor een tevreden huurder ontstaat. Een tevreden huurder is van grote waarde aangezien deze er voor zorgt dat onze panden goed renderen. Ook u kunt gebruik maken van de kennis van W&W Vastgoed op dit vlak.