Overslaan en naar de inhoud gaan
Bedrijfspand WW Vastgoed

Algemene voorwaarden

W&W Vastgoed B.V. verzamelt uitsluitend informatie die op vrijwillige basis door bezoekers op onze website wordt verstrekt. Wij verkrijgen die informatie bijvoorbeeld van bezoekers die zich voor bepaalde onderdelen van de website willen registreren of producten willen kopen. Wanneer een bezoeker ons informatie verstrekt, gebruiken we deze uitsluitend voor het doel dat de betrokkene ermee beoogt. W&W Vastgoed B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de gevraagde service zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. W&W Vastgoed B.V. zal uw gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw vraag. Verder zullen wij uw gegevens niet aan derden verstrekken tenzij dit wettelijk verplicht is. Onze werknemers zijn verplicht de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

W&W Vastgoed B.V. verzamelt en verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
het leveren van de door u gewenste producten
het toesturen van nieuwsbrieven en/of om u te informeren over interessante aanbiedingen;
het doen van persoonlijke aanbiedingen op basis van eerdere aankopen;
het analyseren, onderhouden en/of optimaliseren van de website;
het uitvoeren van marktonderzoek en samenstellen van managementinformatie ten behoeve van product- en dienstontwikkeling.

Bewaring van persoonlijke gegevens
Uw persoonlijke gegevens worden bewaard in een centrale databank. Deze databank is slechts toegankelijk voor bevoegde werknemers.