Overslaan en naar de inhoud gaan
Kantoor Vendelier

Over ons

Wij zijn onderscheidend, klantgericht en tonen keer op keer initiatief. Daarin zijn we volhardend in onze uitvoering en tonen durf in een markt die staat voor grote uitdagingen. Wij groeien ieder jaar een stukje verder door risicodragende posities in te durven nemen op het moment dat we kansen zien. Ondernemen doen we samen, samen met u als klant.

W&W Vastgoed is...

Panden die wij voor onze klanten realiseren zijn onderscheidend. Onderscheidend op basis van een betaalbaar design, op een goede locatie. U bent gemakkelijk bereikbaar, zonder dat dit per definitie hoge kosten hoeft te betekenen. Het design van uw pand spreekt aan bij uw klanten en draagt bij aan de gepaste trots op uw bedrijf. Wij zorgen voor een betaalbaar voorstel voor de samenwerking, waarin de beide elementen optimaal samenkomen.

Eduard de Waard 

Directeur/ eigenaar 

Zijn ervaring in de bouw stelt hem in staat eventuele problemen vroegtijdig te herkennen en tijdig creatieve oplossingen aan te dragen. Hij is zeer goed thuis in de markt en ziet kansen en oplossingen waar anderen vastlopen.

Barry van Veen 

Controller 

Communicatie met gemeenten, notarissen, accountants, banken en verzekeraars. Barry is binnen W&W Vastgoed de man die dit voor zijn rekening neemt. Zo zorgt hij ervoor dat intern alle zaken goed geregeld zijn.

Wij weten de valkuilen

Risico’s durven nemen op momenten dat wij kansen zien

Door de vele jaren van ervaring weten wij u altijd te inspireren met het juiste bedrijfspand. Dit weten wij te bereiken, omdat wij de specialist zijn met de juiste visie en kennis. 

Heeft u een kavel of bent u op zoek naar een bedrijfspand? Wij gaan graag de uitdaging aan! Eduard helpt u graag verder met uw specifieke vraagstuk.

06 - 23 976 157info@wwvastgoed.nl

Kantoor