Overslaan en naar de inhoud gaan
Meidoornkade 12
Kantoor Meidoornkade 12

Houten

Totaal oppervlak
790 m²
Locatie
Houten - Houten

Deel pand ook gerust met uw contacten

De Meidoornkade 12 te Houten betreft een representatief kantoorgebouw waarin aan verhuurbaar vloeroppervlak nog beschikbaar is:
Eerste verdieping 790m² verhuurbaar vloeroppervlak a € 110,00 excl. BTW per m² per jaar

De markante gevel en de prachtige zichtlocatie aan de A27 staan garant voor een goede zichtbaarheid van uw onderneming. Het aanbrengen van reclame uitingen op het kantoorgebouw behoort hierbij tot de mogelijkheden. Naast een zeer groot achtergelegen parkeerterrein zijn er aan de voorzijde van het pand ook vele openbare parkeerplaatsen aanwezig welke dit gebouw een parkeergelegenheid geeft welke u nergens anders zult aantreffen.

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, waarbij verhuurder bereid is in gesprek te gaan over aanpassingen aan het opleveringsniveau. 

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein “Doornkade”. Bedrijventerrein “Doornkade” geniet grote bekendheid door de zichtlocatie direct aan de rijksweg A27. Door de ligging van het kantoorgebouw in de zeer directe nabijheid van de rijkswegen A27 en de A12, is de bereikbaarheid uitstekend. Tevens is de rijksweg A2 binnen vijf autominuten bereikbaar. Ook per openbaar vervoer is het complex goed bereikbaar, er zijn busverbindingen van en naar Utrecht, Nieuwegein en Houten CS (lijn 47 en 48), er is een bushalte direct naast het gebouw.

Voor meer informatie neemt u contact op met de makelaar:
Zuidplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Sleepboot 7, 3991 CN Houten
030 - 634 22 25
info@zuijdplas.nl

Of neem contact op met: 
Eduard de Waard
Mobiel: 06 - 23 976 157
E-mail: info@eduarddewaard.nl

10
1
2
3
4
5
6
7
8
9